loading...
وبلاگ تفریحی ایرانیان
تبادل لینک

وبلاگ تفریحی ایرانیان آماده تبادل لینک وبنر باهرگونه سایت و وبلاگی می باشد.لطفا در صورت تمایل ما را بانام(وبلاگ تفریحی ایرانیان) لینک کنید و سپس لینک خود را در قسمت نظرات وبلاگ من قرار دهید تا شما هم لینک شوید.

باتشکر

برای اطلاع از جدیدترین مطالب وبلاگ در خبرنامه ی ما عضو شوید.هر هفته به دو نفر از اعضای خبرنامه کارت شارژ 2000 تومانی ایرانسل هدیه داده می شود.

با عضویت در وبلاگ و یا خبرنامه ی ما لینک کلیپها و فیلم هاو عکسهایی که امکان قرار دادنشان در وبلاگ نیست را دریافت کنید.

برای مشاهده عکس اصلی مطالبی که عکس ندارند به ادامه ی مطلب رجوع کنید.

وبلاگ تفریحی ایرانیان بازدید : 52 سه شنبه 15 شهریور 1390 نظرات (0)

از تازههای دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

عینک تشخیص مجرمین در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴

ar5hrudckhhd6x06w5dt از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

گارد ویژه پلیس برزیل تصمیم دارد برای حفظ امنیت جام جهانی ۲۰۱۴، نیروهای اش در São Paulo و Rio de Janeiro را تبدیل به روبوکاپ کند. آنها هم اکنون مشغول آزمایش عینک هایی هستند که به یک دوربین ویژه مجهز است و می تواند با اسکن کردن جمعیت، مجرمان را شناسایی کند.

این دوربین می تواند ۴۰۰ نفر را در هر ثانیه اسکن کرده و به تحلیل ۴۶۰۰۰ خصوصیت بیومتریک آنها بپردازد. اگر تصویر کسی با بانک اطلاعاتی ۱۳ میلیون نفری افراد تحت تعقیب یا دردسرساز مطابقت داشته باشد، چراغ قرمزی بر روی صفحه نمایش کوچک کنار عینک روشن می شود. همچنین قرار است قابلیت زوم ۱۹ کیلومتری برای شناسایی دقیقتر و از راه دور افراد به این عینک ها افزوده شود.

خب، به نظر می آید که این عینک می تواند پیشرفت بسیار بزرگی در شناسایی مجرمان و افراد خطرناک و در نتیجه افزایش امنیت مراسم و مسابقات باشد. اگر همین طور پیش برود، به گمانم کم کم باید منتظر پلیس آهنی در خیابان ها باشیم.

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

ماوس لمسی مایکروسافت رونمایی شد

n5yqykjjfnwdi0qb1vn از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

نه این تنها یک موس قوسی لمسی مایکروسافت نمی باشد، بلکه این فقط یک موس لمسی است. می دانیم که گیج کننده است، اما این چیزی بیشتر از فقط یک موس با یک شکاف لمسی می باشد.تمامی سطح بالای این موس از “ماتریسی از الکترود های حساس به تماس دست” پوشانده شده به طور طبیعی این موس قادر به تشخیص حرکات دست متفاوت و مختلفی می باشد. بر اساس مرکز تحقیقات مفهومی مایکروسافت، این وسیله حرکات کند دست، از قبیل ضربات آهسته، فشار دادن برای زوم کردن و فرچه را تشخیص می دهد.

xwv8g0ngh8xriq87s3zb از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

اما موس سیاه براق طراحی شده همچنین دارای فناوری BlueTrack مایکروسافت نیز می باشد که می تواند بر روی فرش، چوب و سایر موارد کار کند. همانند اکثر موس های ۴/۲ گیگا هرتز دیگر، یک شیار کوچک USB نیز بر روی این موس وجود دارد. اما متاسفانه دارای بلوتوث نمی باشد. بدون شک این موس دارای ظاهری بسیار چشمگیر بوده اما بر اساس اخبار منتشره پس از رونمایی آن تا ماه ژوئن و به قیمت ۹۹/۷۹ دلار به بازار نخواهد آمد.

منبع : گویا آی تی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

معرفی Activelink روبات جدید پاناسونیک

04k6xfx34jb2qtndj7 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

بزرگترین وظیفه ربات ها راحت کردن زندگی برای ما انسان ها است و در این میان خیلی از ما ها آرزو داریم که روزی بتوانیم بدون ورزش های سخت بدنی، قدرت بدنی بالایی داشته باشیم. در این میان کمپانی معروف پاناسونیک ربات جدیدی را اختراع کرده است به نام Activelink که این امکان را برای انسان ها فراهم می کند. این ربات که به صورت exoskeleton (استخوان بندی بیرونی) طراحی شده است این امکان را به کاربر خود می دهد که با پوشیدن آن قدرت زیادی را به انسان بدهد.

وزن این ربات ۸۴ کیلو گرم است و فردی که این ربات را تن خود می کند می تواند وزنه های ۱۰۰ کیلو گرمی را به راحتی از زمین بلند و حمل کند. قیمتی که برای این ربات در نظر گرفته شده است ۲۳۳ هزار دلار است و انتظار می رود این ربات در سال ۲۰۱۵ به مرحله فروش نهایی خود برسد.

منبع : صدای ایران

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

نمایشگر بی سیم سامسونگ وارد اروپا میشود

6p4f7a7jwnwamn4130me از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

کم کم باید به فکر خرید نمایشگرهای بی سیم باشیم. محصول جدید سامسونگ SyncMaster C27A750 نام دارد و یک مانیتور ۲۷ اینچی است که برای انتقال تصاویر به سیم نیاز ندارد. کافی است یک دانگل یو اس بی به لپ تاپ متصل کنید تا تصاویر با فناوری Ultra Wide Band به نمایشگر منتقل شود. ‏

این محصول می تواند تصاویر تمام اچ دی را با رزولوشن ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل پخش کند. و به پورت های HDMI ، VGA و USB 2 و ۳ هم مجهز است. در واقع سامسونگ ایده ای به نام هاب مانیتور را در این محصول پیاده سازی کرده است. سخت افزار اصلی کامپیوتر می تواند در جایی دیگر قرار داشته باشد و یک مانیتور که انواع وسایل جانبی مانند کیبرد و موس و… به آن متصل است در جایی مناسب قابل استفاده است. ‏سامسونگ در مورد حداکثر فاصله نمایشگر از کامپیوتر چیزی نگفته اما این نمایشگر بی سیم از ماه دیگر با قیمت ۶۰۰ یورو به بازار اروپا عرضه می شود. ‏

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

گوشی موبایل را با صدای خود شارژ کنید !

8l9oa9ccnk52cif2upe از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

محققین کره ای روش جدیدی را ابداع کرده اند که در آن صدا به جریان الکتریسته تبدیل می شود، بدین ترتیب تلفن همراه کاربر در زمان صحبت کردن شارژ می گردد. دکتر Sang-Woo از دانشگاه Sungykunwan سئول بر روی پروژه ایی کار می کند که ممکن است روش استفاده ما از تلفن همراه را تغییر دهد. ایده های مختلفی برای تبدیل انرژی های بلااستفاده به الکتریسته وجود دارد از آن جمله می توان به انرژی خورشیدی و باد اشاره کرد ولی دکتر Sang-Woo وسیله ای ساخته است که امواج صدا را به الکتریسته تبدیل می کند.

دکتر Sang-Woo به همراه یک تیم از دانشگاه Sungykunwan سئول بدنبال تبدیل امواج صدا به انرژی هستند و قصد دارند جریال الکتریسته را از تبدیل انرژی موجود در موسیقی، نویزهای محیطی و انواع دیگر صدا بدست آورند. ما در دنیای پر سرو صدایی زندگی می کنیم، ماشین ها، ترن ها، هواپیماها و غیره همه و همه آلودگی صوتی ایجاد می کنند و همواره محیط پیرامون ما پر از صداهای مختلف است. فناوری جدید به انسان کمک می کند تا صدای بی فایده را به انرژی مفید تبدیل کند.

تیم دکتر Sang-Woo موفق به ساخت ابزار منحصربه فرد و بسیار کوچکی شده که دارای پایه های فشرده شده “اکسید روی” است این پایه ها بین الکترودها قرار داده شده اند. زمانی که صدا به سطح متصل به این ابزار برخورد می کند پایه های بسیار کوچک اسید روی شروع به لرزیدن کرده و سپس جریان الکتریکی تولید می کنند.

نمونه آزمایشی این ابزار در حال حاضر قادر است از ۱۰۰ دسی بل صدا، حدود ۵۰ میلی ولت جریان ایجاد کند. دکتر Sang Woo امیدوار است با تنظیم و بهینه کردن اکسیدهای روی جریان قوی تر از صدای ضعیف تر تولید کند.

منبع : زومیت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

سرویس موسیقی گوگل معرفی شد

2xwmonr4xyamvoseeq2m از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

گوگل هم نتوانست از سود میلیاردی بازار موسیقی چشم پوشی کند و دقایقی پیش سرویس موسیقی خودش را به نام Music Beta by Google معرفی کرد. ‏

گوگل در این سرویس می خواهد با اپل که سلطان فروش موسیقی محسوب می شود وارد رقابت شود. اینجا یک فروشگاه آنلاین موسیقی داریم که تا حد زیادی شبیه سرویس ابری آمازون کار می کند و در کنارش یک فضای رایگان در اختیارتان قرار می دهد و شما می توانید تا ۲۰ هزار قطعه موسیقی تان را به صورت رایگان روی آن آپلود و نگهداری کنید. شما می توانید این موسیقی ها را روی دستگاه های اندرویدی و تبلت تان استریم کنید. بنابراین همیشه بانک موسیقی تان را به همراه خواهید داشت.

حالا این سرویس را مقایسه کنید با سرویس آمازون که تنها اجازه نگهداری حدود ۱۲۰۰ قطعه موسیقی را می دهد. ضمن اینکه سرویس موسیقی گوگل امکانات بیشتری هم دارد برای مثال به صورت هوشمند برای آهنگ هایتان PlayList ایجاد می کند. ‏

این سرویس از همین الان به ‏ صورت آزمایشی برای کاربران آمریکایی ‏(لینک) با ثبت نام محدود در دسترس است و احتمالا طی ماه های آینده در دیگر کشورها هم راه اندازی می شود. ‏

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

معرفی External Bluray Burner برند Asus

eek5dpim7bk3g819mgs8 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

Asus، تصمیم گرفته Bluray Writer خارجی یا External خود را با عنوان سریع ترین Blu-ray Writer دنیا معرفی کند. این Bluray Writer که BW-12D1S-U نام دارد، پر سرعت بوده و به علت دارا بودن تکنولوژی OTS کیفیت بالایی دارد.

Asus استاندارد USB 3.0 که بیش از دو برابر USB 2.0 سرعت دارد، را در این بلوری به کار برده است. این Bluray همچنین تکنولوژی Magic Cinema داشته که قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی را به Bluray اضافه می کند و قابلیت DVD Upscaling نیز برای افرادی که در ویرایش ویدئو ها حرفه ای نیستند، کاربردی است. این محصول همچنین شکل و شمایل الماس دارد و می تواند ویدئو ها را با قابلیت جدیدی که در آن نهاده شده، با کیفیت بالاتری نسبت به DVD Writer ها Write کند.

ks1uh9gv3l93f76qfcvg از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

سیستم عامل هایی که این Bluray Player پشتیبانی می کند، عبارتند از: Windows 7، Windows Vista و Windows XP بنابراین کاربران Macintosh نمی توانند از این محصول استفاده کنند. وزن این Bluray player/Writer حدودا ۱۱۶۰ گرم است. امیدواریم این محصول به زودی به بازار راه بیابد تا بتوانیم بررسی کاملتری از آن ارائه کنیم.

منبع : زومیت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

معرفی صفحه کلید ایرگونومیک، طرح مفهومی

ktrj5blpdxdlfc335ytb از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

طرح این صفحه کلید Concept ایرگونومیک که به صورت منحنی است، از ماه ها پیش تحت بررسی است. ولی همچنان جزو Gadget های جذاب است. به وسیله این کیبورد می توانید راحت تر تایپ کنید. این صفحه کلید توسط Goran Bobinac که یک مهندس معماری است طراحی شده است. تفاوتی که این صفحه کلید با سایر Ergonomic Keyboard ها دارد این است که قسمت عددی صفحه کلید می تواند جدا شده و در وسط حروف یا در انتهای آن قرار گیرد. به این ترتیب افراد راست دست و چپ دست نیز می توانند به راحتی با اعداد کار کنند.

0zj6aur8rpe6q8uyglji از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

Erronomic بودن صفحه کلید به همراه قابلیت جدا شدن قطعات آن به این معنی است که شما می توانید صفحه کلید خود را به راحتی توسط کیف دستی خود حمل کنید. البته این کیبورد فعلا فقط Concept است و مشخص نیست که چه زمانی به مرحله اجرا و تولید برسد.

منبع : زومیت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

نخستین هدست بلوتوث با شتاب سنج

u5qbs1n7m022wz4ge7 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

شرکت Aliph نسل جدیدی از هدست های بلوتوث را با نام Jawbone Era به بازار ارایه کرده است. اینها نخستین هدست هایی هستند که درون آنها شتاب سنج کار گذاشته شده است. تا برای کنترل تماس ها بتوانید از برخی حرکات ساده استفاده کنید. ‏

با داشتن این امکان کافی است برای پاسخ دادن به تماس ها دو بار انگشت تان را روی هدست بزنید. برای اتمام تلفن هم همین کار کافی است. برای برقراری ارتباط هدست با تلفن هم کافی است هدست را تکان دهید. در این محصول فناوری جدیدی هم برای حذف نویزها به کار گرفته شده و این شرکت می گوید این هدست قادر به بخش صدا با کیفیت HD است. تا بتوانید از آن برای گوش کردن به موسیقی هم استفاده کنید. ‏

یک امکان جالب دیگر سخنگو بودن اش است. اگر کسی به شما تلفن بزند و نام اش در دفترچه تلفن باشد این هدست نام تماس گیرنده را برایتان می خواند. شاید تا اینجا خیلی هم ایده جدیدی نباشد. اما نکته جالب در نوع تلفظ است که اصلا شبیه صدای مصنوعی کامپیوتر نیست. واقعیت این است که شرکت سازنده یک هنرپیشه را استخدام کرده و از او خواسته نام ها و فامیل های مشهور را بخواند. این اسامی با صدای طبیعی انسان روی حافظه هدست ضبط شده اند! برای همین در بسیاری از موارد شما تلفظ طبیعی اسم ها را می شنوید. البته برای اسم های ایرانی چنین انتظاری نداشته باشید! ‏

این محصول با قیمت ۱۳۰ دلار و در چهار رنگ از امروز به بازار ارایه شده است.

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

دوربین دیجیتال با یک حس آنالوگ

0bbi3jof525gfa1slqfl از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

چند سالی از رده خارج شدن دوربین آنالوگ می گذرد و بازار امروزه تنها روی انواع دیجیتال دوربین متمرکز گردیده است. یکی از تغییرات عمده دوربین دیجیتال نسبت به انواع آنالوگ خود مشاهده عینی نتیجه عکاسی بود. به همین خاطر بعد از لحظه عکاسی در خواهید یافت که صحنه مورد نظر و مطلوب را ثبت کرده اید یا خیر. اما اینکار در عکاسی آنالوگ میسر نبود و شما تا ظهور نگاتیو ها منتظر می ماندید، هیجان و کنجکاوی خاصی وجود داشت. مثلا در یک عکس خانوادگی حس می کردید که پلک زده اید و بالطبع عکس تان خراب شده و نتیجه هم که بعدا مشخص می گشت.

آقای Park Hyun Jin یک دوربین دیجیتالی به سبک دوربین های آنالوگ طراحی کرده است. طبق توضیحات روی تصاویر، شما ابتدا پنل مربوطه را قرار داده و سپس عکسی می اندازید.

6cmh8omufe11pkefzxpo از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

بعد از عکاسی شما قادر به دیدن نتیجه خود نخواهید بود، برای اینکار باید پنل را خارج کرده و آن را به کامپیوتر وصل کنید تا تازه قادر به مشاهده عکس های گرفته شده خود بشوید. به نظر من که ایده جالب و هوشمندانه ای است. گرچه ترجیح می دهم این مراحل را هرگز طی نکنم و همان لحظه نتیجه عکاسی هایم را ببینم.

es2gtc1vr7dwmq274ut از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

منبع : آی رایت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

روبات ها هم می نوازند!

feo2401ocedwo7sxlw3j از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

شاید در آینده ای نزدیک چنانچه لازم باشد تا یک همراه برای نوازندگی بخواهید تا با شما همنوازی کند احتیاج نباشد دنبال دوست و آشنایی برای این کار بگردید چون چند روز قبل تویوتا فیلم هایی را از دو روبات نوازنده و هنرمند خود منتشر کرد که در حال نواختن ویولن و ترومپت بودند. در یک نمایش که این شرکت ترتیب داده بود این دو روبات با نوازنده انسان همنواز شده و به خوبی برنامه ای را که به آنها داده شده بود که همانا نواختن ساز بود به خوبی از عهده آن برآمدند. شاید این نوید آن باشد که روزی همانطور که رستورانی با گارسون های آدم آهنی تاسیس شده شاهد کنسرت یک گروه از روبات های هنرمند باشیم.

منبع : آی تی بلاگ

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

کوچکترین دوربین فیلمبرداری دنیا با قطر کمتر از یک میلیمتر

1dbnvq0apbtu0j6rtdg6 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

شرکت Medigus کوچکترین دوربین فیلم برداری دنیا را با قطر کمتر از یک میلیمتر ساخته است. امروزه در بیمارستان ها برخی از بیماری ها توسط دوربین های کوچکی که وارد بدن انسان می شوند تشخیص داده می شوند برخی از جراحی ها نیز با همین دوربین های کوچک و توسط دستگاه های اکترونیکی و شکاف های ریز صورت می پذیرد. دوربین جدید Medigus بسیار کوچکتر از دوربین های فعلی است و جراحی ها را راحت تر می کند.

دوربین جدید Medigus استفاده های پزشکی دارد از این دوربین یک میلیمتری در اندوسکوپی استفاده می شود. این دوربین کوچک به زودی در محصولات مختلف پزشکی امریکا و ژاپن استفاده خواهد شد. این دوربین به سیستم پردازش ویدیویی Medugus متصل می شود و تصاویر را به کامپیوتر منتقل می کند.

در ساخت کوچکترین دوربین جهان از روش TSV- Through Silicon Via برای کوچک کردن قسمت های مختلف و پایین آوردن قیمت دوربین استفاده شده است. ابعاد سنسور CMOS داخلی این دوربین تنها ۰٫۶۶×۰٫۶ میلی متر است و وضوح تصویر ۴۵,۰۰۰ پیکسل دارد. این دوربین می توانند آنقدر ارزان ساخته شود که جایگزین دوربین های فعلی محصولات پزشکی گردد. دوربین کوچکتر به معنی ایجاد شکاف باریکتر، درد کمتر و بهبود سریعتر در بیماران است.

منبع: Yahoo Finance

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

پرینتر مخصوص گوشی iPhone عکس ها را به محض گرفتن، چاپ می کند

ln2nqmrpautwuzsizx6g از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

به دوربینی که بتواند به محض عکس گرفتن، آن را چاپ کند Polaroid گفته می شود. در اینجا قصد داریم وسیله ای به شما معرفی کنیم که با اتصال آن به گوشی iPhone خود بتوانید به محض عکس گرفتن آن را چاپ کنید. البته این پرینتر یک طرح مفهومی است و مشخص نیست چه زمانی به مرحله تولید برسد.

این طرح مفهومی که می توانید به وسیله آن عکس های دوربین iPhone خود را چاپ کنید Sophie نام دارد. Mac Funamizu این قاب را برای آیفون به گونه ای طراحی کرده که می تواند عکس های آیفون شما را به صورت Polaroid چاپ کند.

jpv56ldsp3p9jzm58727 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

این قاب، علاوه بر پرینت گرفتن از عکس ها، آیفون شما را نیز از ضربه خوردن حفظ می کند. Funamizu قصد دارد این قاب را به گونه ای طراحی کند که شامل کدهای QR و قابلیت Geo Tagged Map باشد تا کاربر بتواند عکس ها را به راحتی در وب یا Flicker قرار دهد. قاعدتا ساخت این محصول به دلیل نیاز به کاغذ و جوهری که در آن به کار می رود، دشواری های خاص خود را خواهد داشت.

منبع : زومیت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

کامپیوتر خود را با چشم هایتان کنترل کنید

h6ubflvmbqa3qt09xco از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

شرکت Tobii، وسیله پیشرفته کنترلگر کامپیتور از طریق چشم را با نام PCEye معرفی کرد. این وسیله فوق پیشرفته قادر است فرمان ها را از طریق چشم به کامپیوتر ارسال کند. استفاده از این وسیله ساده است و دقت آن بالاست. Tobii PCEye حرکات چشم را به حرکت نشانگر ماوس برروی صفحه تبدیل می کند و مناسب افرادی است که قادر به استفاده از ماوس و کی برد نیستند.

PCEye برای افرادی طراحی شده که نیاز به نحوه دیگری برای ارسال دستورات به کامپیوتر دارند و یا نمی توانند از ماوس و کی برد استفاده کنند. مانند افرادی که قطع نخاع شده اند و یا دچار بیماری های مرتبط با نخاع هستند. Tobii PCEye مانند وب کم در پایین مانیتور نصب می شود و از طریق پورت USB به کامپیتور متصل می گردد. پس از نصب یکبار تنظیم و کالیبره می شود و پس از آن کاربر می تواند تمام دستورات لازم را از طریق چشم به کامپیوتر شخصی خود ارسال کند.

zysu5j4kko96cqaqcg4 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

Oscar Werner از شرکت Tobii در رابطه با سادگی کار با PCEye گفته است: “راحتی کار، اطمینان و بازده عالی، اهداف اصلی ما در طراحی PCEye بوده اند. من تصور می کنم وسیله ای را خلق کرده ایم که رضایت افراد معلول و نیازمند به استفاده از کامپیوتر را جلب خواهد کرد. و امکان استفاده از کامپیوتر برای این افراد را فراهم کرده و باعث استقلال آنها در بسیاری از موارد خواهد شد.”

شرکت Tobii اطلاعات کاملی در مورد نحوه کار کرد این سیستم ارائه نکرده است، Tobii گفته است، فناوری دریافت دستورات در این سیستم، PCEye را قادر ساخته براساس رنگ چشم، شرایط و نور محیط و حرکت سر، بیش از ۹۵ درصد دستورات کاربر را به درستی دریافت و به کامپیوتر ارسال کند.

PCEye باعث کندی کارکرد کامپیوتر نمی شود و در نحوه اجرای دستورات کامپیوتر اختلال ایجاد نمی کند. برای اطمینال از کارکرد عادی کامپیوتر و عدم تاثیر این وسیله بر سرعت انجام امور، PCEye مجهز به پردازنده داخلی شده است و پردازش اصلی توسط خود دستگاه صورت می پذیرد. این وسیله به راحتی قابل حمل بوده و وزن آن نیز سبک است. در حال حاضر قیمت و موجودیت PCEye مشخص نشده است.

منبع : زومیت

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

عینکی برای دو بعدی دیدن فیلم‌های سه بعدی

o4kwc0pioigq0iw6kc9q از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

درست است که تکنولوژی بیشتر وقت‌ها به جلو می‌رود اما عقب‌گرد هم گاهی هیجان خودش را دارد. جمعیت قابل توجهی در دنیا هستند که فیلم‌های سه بعدی را دوست ندارند. بعضی‌ها آن را فقط یک مد زودگذر می‌دانند، بعضی‌ها واقعا با دیدن آن دچار سردرد می‌شوند و بعضی‌ها هم می‌گویند که تکنولوژی مربوط به این فیلم‌ها هنوز به اندازه کافی پیشرفت نکرده تا واقعا برای زندگی روزمره مناسب باشند. ‏

‏عینک دوبعدی راه حل این آدم‌ها است. این عینک‌ها می‌توانند تصاویر سه بعدی را به تصاویر کلاسیک دو بعدی تبدیل کنند. فروش هر عینک با قیمتی حدود هشت دلار، ثابت کننده این واقعیت است که کسانی پیدا می شوند که حاضرند پول خرج کنند تا فیلمی که فقط در نسخه سه بعدی وجود دارد را به صورت دو بعدی ببیند. ‏

شیوه کار عینک هم ساده است. در یک عینک سه بعدی معمولی، هر کدام از شیشه‌ها یکی از تصاویر پخش شده روی پرده را از خودش رد می‌کند و تصویر دیگر را بلاک می‌کند و در نتیجه هر چشم تنها تصویری را می‌بیند که از دید خودش فیلمبرداری شده اما در این عینک بخصوص، هر دو شیشه مانند هم هستند و در نتیجه هر دو چشم تصویری واحد را می‌بینند و در نتیجه فیلم سه بعدی، کاملا به شکل یک فیلم دو بعدی کلاسیک به مغز منتقل می‌شود. ‏

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

پرداخت کرایه تاکسی با پیامک

tvcz5dy1htsx50pcsm1x از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

اپراتور وودافون سرویس جدیدی را جهت پرداخت کرایه تاکسی در شهر لندن راه اندازی کرده است. در این سرویس مسافران می توانند از طریق ارسال یک پیامک کرایه تاکسی را پرداخت کنند. ‏روش کار به این صورت است که شماره سریال تاکسی را در پیامکی به یک شماره ویژه ارسال می کنید و هزینه تاکسی روی قبض خط تلفن همراهتان محاسبه می شود. البته شاید این روش به خوبی ‏ فناوری NFC ‏ نباشد اما به هر حال یک راه جدید برای پرداخت کرایه تاکسی است و گاهی اوقات، هنگام برگشت به خانه که پول های تان را تا آخر خرج کرده اید، بهترین روش ممکن محسوب می شود. ‏

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

کشف قدرت ناشناخته ای از امواج تلفن همراه

yqt6wqga2ehedmh99gq از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

با وجود گذشت حدود ۳۰ سال از عرضه تجاری موبایل، هنوز هم بحث بر سر زیان بار یا بی خطر بودن امواج این همراه دیجیتال ادامه دارد. از یک طرف، گروهی عقیده دارند که سیگنالهای تلفن همراه می توانند بر سلامت و حتی رفتار انسانها اثر بگذارند و از طرف دیگر، عده ای به دلیل نبود شواهد و آمار مستند برای زیان بار بودن این امواج، آنها را بی خطر می دانند. در این میان، هر خبر جدیدی هم که منتشر میشود معمولا به خاطر صریح نبودن، از سوی هر دو طرف ماجرا مورد استفاده قرار می گیرد تا حقانیت ادعای خود را ثابت کنند. (مثلا خبر افزایش مختصر در سوخت و ساز مغزی توسط امواج موبایل که چند ماه پیش اعلام شد) ‏

در مرحله تئوری، تاکنون بیشتر بحثهای دانشمندان بر سر این بود که آیا اصلا امواج موبایل قدرت این را دارند که بتوانند پیوندهای شیمیایی مولکولهای بافتها را تخریب کنند یا خیر؟ از آنجایی که فوتونهای الکترومغناطیس چنین قدرتی ندارند که این پیوندها را بشکنند، نتیجه گیری می شد که احتمال بروز خطر و تخریب بافتی هم منتفی خواهد بود (حداقل از نظر احتمال تغییر ساختار مولکولها) در نتیجه بسیاری از محققین به همین دلیل این پرونده را مختومه می دانستند.

اما حالا پژوهشگران آزمایشگاه های لوس آلاموس (محل انجام پروژه منهتن برای ساخت نخستین بمب اتمی جهان) به نکته جدیدی اشاره می کنند: قدرت فوتونهای مایکروویو، علاوه بر طول موج و انرژی آنها، به چگالی این فوتونها هم بستگی دارد. به عبارتی بالا بودن چگالی این امواج می تواند باعث شود که این فوتونها با هم بتوانند کاری را بکنند که تک تک آنها از انجام آن عاجز بودند (داستان قدیمی سه برادر و شکستن شاخه های چوب را که خاطرتان هست!) مثال واضح این قضیه، چاقوهای موسوم به چاقوهای اپتیک (یا چاقوهای لیزری) هستند که به دلیل تمرکز بالای فوتونهای نوری یا مادون قرمز، برای تغییرات و دستکاری بافتها به کار می روند.

فوتونهای امواج تلفن همراه، هر یک به تنهایی یا در شرایط پراکنده قدرت آن چنانی برای ایجاد تغییرات در مولکولهای بدن ندارند، اما در صورتی که تجمع بیش از حدی در یک نقطه (مثلا مجاور آنتن ها یا در نزدیکی گوشی موبایل) داشته باشند چطور؟ در این شرایط قدرت تخریبی آنها به دلیل تمرکز و چگالی بالا، بیشتر می شود و ممکن است بتوانند تغییراتی در بافتهای زنده بوجود بیاورند.

البته لوس آلاموسی ها تاکنون تنها یک احتمال را مطرح کرده اند که باید بررسی شود و هنوز نمی توان در مورد تاثیر حتمی این قدرت افزایش یافته، حکم قطعی صادر کرد. بنابراین بازار بحث در مورد خوب یا بد بودن این امواج همچنان داغ خواهد بود و تا آن زمان فروشندگان انواع محصولات موسوم به برچسب محافظ امواج موبایل، می توانند به کسب و کار خود ادامه بدهند.

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

هیولای مکنده اطلاعات

3id190tokluedsovhqji از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

دستگاهی را که مشاهده می کنید یک غول جاسوسی الکترونیک است که زندگی دیجیتال شما را کف دستتان می گذارد. دستگاه UFED Physical Pro که تولید شرکت Cellbrite است، می تواند بدون استفاده از کامپیوتر به ۳۰۰۰ مدل گوشی تلفن همراه به صورت مستقیم وصل شود و تمامی اطلاعات داخل گوشی را استخراج کند. از عکس ها و فایل های چند رسانه ای گرفته تا گزارش تماس ها و SMSهای ارسالی و دریافتی. اگر هم از گوشی مجهز به GPS استفاده می کنید، نقاط ثبت شده هم از دست UFED در امان نخواهد بود.

استخراج اطلاعات از وب گردی، جستجوهای گوگل و فعالیت شبکه های اجتماعی جزو مکشوفات این گجت فضول محسوب می شود. این نکته نیز قابل توجه است که این دستگاه اطلاعات پاک شده و مخفی شما را هم بازیابی می کند.

وجود اینچنین دستگاهی نمایانگر این موضوع است که در دنیای دیجیتال اطلاعات قابلیت پاک شدن کمی دارند و به محض اینکه اطلاعات تولید شد، آنها بر روی کتیبه دنیای مجازی حک می شوند. احتمالا طی چند سال آینده دیگر کسی از شما سوالی نمی پرسد و تنها از شما می خواهند که گوشی تلفن همراهتان را تحویل دهید!

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

ویبره تلفن همراه چگونه کار می کند؟

f7wx9n7wn77i5f4g2go8 از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

شما حتما گوشی تلفن همراه دارید و گوشی شما هم حتما یک موتور ویبره دارد که شما را هنگام زنگ زدن در محیط های شلوغ مطلع می کند. موتور ویبره یکی از قطعاتی است که فناوری ساختش از چندین دهه قبل تغییر نکرده است و جزو ساده ترین قطعات تلفن های همراه کنونی محسوب می شود. ‏

موتور ویبره از یک موتور چرخشی الکتریکی ساده تشکیل شده است که به محور آن یک وزنه با نسبت چگالی بالا نصب شده است. این وزنه به طور معمول بین ۲۵٪ تا ۵۰٪ محور ۳۶۰ درجه موتور را پر می کند. ‏زمانی که موتور ویبره شروع به چرخش می کند، به سبب جابجایی نقطه ثقل ویبراتور با سرعت زیاد، حرکت لرزشی در کل دستگاه ایجاد می شود. ‏

موتور های ویبره ای که در اسباب بازی های کودکان، پیجر ها، گوشی های تلفن همراه، کمربندهای لاغری و غیره یافت می شوند به طور معمول به همین شکل طراحی و ساخته شده اند و تنها از لحاظ اندازه با یک دیگر متفاوتند. موتور ویبره ای که در عکس مشاهده می کنید مربوط به آیفون ۴ می باشد. ‏

منبع : نارنجی

line از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

واکسنی برای نیکوتین، آیا واکسن مواد مخدر هم در راه است؟

hbhjzm8uk2rv0mtck5wx از تازه های دنیای علم و تکنولوژی چه خبر ؟

پژوهشگران اعلام کردند که واکسن ساخته شده برای دخانیات، تاثیر چشمگیری در کاهش اعتیاد به دخانیات و افزایش احتمال موفقیت ترک سیگار دارد. این واکسن، نیکوتین را به سیستم ایمنی بدن لو می دهد و مانع فعالیت موثر نیکوتین در بدن میشود. ‏

نیکوتین ماده اصلی اعتیاد آور سیگار است که با تاثیر بر سلولهای عصبی باعث ایجاد علائم مصرف سیگار (تحریک سیستم عصبی و…) می شود. مولکول نیکوتین به قدری کوچک است که توسط سیستم ایمنی بدن نادیده گرفته میشود و می تواند به راحتی در خون گردش کند و کارهای خود را انجام دهد! ‏

کاری که واکسن نیکوتین انجام می دهد این است که چند مولکول نیکوتین را کنار هم نگه می دارد تا توجه سیستم ایمنی بدن به این تجمع جلب شود، بعد از آن بقیه کارها را خود بدن انجام می دهد، بر علیه نیکوتین، پادتن (آنتی بادی – مولکولی که به یک ماده خارجی می چسبد و آن را بی اثر می کند یا نهایتا باعث تخریبش می شود) می سازد و حالا هر وقت که فرد دخانیات مصرف کند و نیکوتین وارد بدن شود، این پادتن ها به نیکوتین می چسبند و مانع اثر آن در سی

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
  • جمعه 19 آذر 1395
  • جمعه 26 خرداد 1391
  • پنجشنبه 25 خرداد 1391
  • جمعه 12 خرداد 1391
  • پنجشنبه 11 خرداد 1391
  • چهارشنبه 10 خرداد 1391
  • سه شنبه 09 خرداد 1391
  • دوشنبه 08 خرداد 1391
  • شنبه 06 خرداد 1391
  • جمعه 05 خرداد 1391
  • جمعه 5 خرداد 1391
  • پنجشنبه 04 خرداد 1391
  • پنجشنبه 4 خرداد 1391
  • جمعه 29 ارديبهشت 1391
  • پنجشنبه 28 ارديبهشت 1391
  • چهارشنبه 27 ارديبهشت 1391
  • يکشنبه 24 ارديبهشت 1391
  • سه شنبه 19 ارديبهشت 1391
  • جمعه 15 ارديبهشت 1391
  • چهارشنبه 13 ارديبهشت 1391
  • پنجشنبه 7 ارديبهشت 1391
  • شنبه 02 ارديبهشت 1391
  • شنبه 2 ارديبهشت 1391
  • چهارشنبه 30 فروردين 1391
  • سه شنبه 29 فروردين 1391
  • دوشنبه 28 فروردين 1391
  • سه شنبه 9 اسفند 1390
  • يکشنبه 7 اسفند 1390
  • جمعه 28 بهمن 1390
  • شنبه 22 بهمن 1390
  • چهارشنبه 5 بهمن 1390
  • يکشنبه 2 بهمن 1390
  • يکشنبه 25 دی 1390
  • چهارشنبه 21 دی 1390
  • سه شنبه 13 دی 1390
  • سه شنبه 6 دی 1390
  • يکشنبه 4 دی 1390
  • شنبه 3 دی 1390
  • چهارشنبه 30 آذر 1390
  • يکشنبه 27 آذر 1390
  • جمعه 25 آذر 1390
  • سه شنبه 22 آذر 1390
  • پنجشنبه 17 آذر 1390
  • دوشنبه 14 آذر 1390
  • يکشنبه 13 آذر 1390
  • شنبه 12 آذر 1390
  • جمعه 11 آذر 1390
  • يکشنبه 6 آذر 1390
  • شنبه 5 آذر 1390
  • چهارشنبه 25 آبان 1390
  • سه شنبه 24 آبان 1390
  • چهارشنبه 18 آبان 1390
  • دوشنبه 9 آبان 1390
  • پنجشنبه 5 آبان 1390
  • چهارشنبه 20 مهر 1390
  • سه شنبه 19 مهر 1390
  • دوشنبه 18 مهر 1390
  • يکشنبه 17 مهر 1390
  • شنبه 16 مهر 1390
  • جمعه 15 مهر 1390
  • پنجشنبه 14 مهر 1390
  • چهارشنبه 13 مهر 1390
  • دوشنبه 11 مهر 1390
  • يکشنبه 10 مهر 1390
  • شنبه 9 مهر 1390
  • چهارشنبه 6 مهر 1390
  • سه شنبه 5 مهر 1390
  • دوشنبه 4 مهر 1390
  • يکشنبه 3 مهر 1390
  • شنبه 2 مهر 1390
  • جمعه 1 مهر 1390
  • پنجشنبه 31 شهريور 1390
  • چهارشنبه 30 شهريور 1390
  • سه شنبه 29 شهريور 1390
  • دوشنبه 28 شهريور 1390
  • يکشنبه 27 شهريور 1390
  • شنبه 26 شهريور 1390
  • جمعه 25 شهريور 1390
  • پنجشنبه 24 شهريور 1390
  • چهارشنبه 23 شهريور 1390
  • دوشنبه 21 شهريور 1390
  • يکشنبه 20 شهريور 1390
  • شنبه 19 شهريور 1390
  • جمعه 18 شهريور 1390
  • پنجشنبه 17 شهريور 1390
  • چهارشنبه 16 شهريور 1390
  • سه شنبه 15 شهريور 1390
  • دوشنبه 14 شهريور 1390
  • يکشنبه 13 شهريور 1390
  • شنبه 12 شهريور 1390
  • جمعه 11 شهريور 1390
  • پنجشنبه 10 شهريور 1390
  • چهارشنبه 9 شهريور 1390
  • سه شنبه 8 شهريور 1390
  • دوشنبه 7 شهريور 1390
  • يکشنبه 6 شهريور 1390
  • شنبه 5 شهريور 1390
  • جمعه 4 شهريور 1390
  • پنجشنبه 3 شهريور 1390
  • چهارشنبه 2 شهريور 1390
  • سه شنبه 1 شهريور 1390
  • دوشنبه 31 مرداد 1390
  • يکشنبه 30 مرداد 1390
  • شنبه 29 مرداد 1390
  • پنجشنبه 27 مرداد 1390
  • چهارشنبه 26 مرداد 1390
  • سه شنبه 25 مرداد 1390
  • دوشنبه 24 مرداد 1390
  • يکشنبه 23 مرداد 1390
  • شنبه 22 مرداد 1390
  • جمعه 21 مرداد 1390
  • پنجشنبه 20 مرداد 1390
  • چهارشنبه 19 مرداد 1390
  • سه شنبه 18 مرداد 1390
  • دوشنبه 17 مرداد 1390
  • يکشنبه 16 مرداد 1390
  • شنبه 15 مرداد 1390
  • جمعه 14 مرداد 1390
  • پنجشنبه 13 مرداد 1390
  • چهارشنبه 12 مرداد 1390
  • سه شنبه 11 مرداد 1390
  • دوشنبه 10 مرداد 1390
  • يکشنبه 9 مرداد 1390
  • شنبه 8 مرداد 1390
  • جمعه 7 مرداد 1390
  • سه شنبه 4 مرداد 1390
  • دوشنبه 3 مرداد 1390
  • يکشنبه 2 مرداد 1390
  • شنبه 1 مرداد 1390
  • جمعه 31 تير 1390
  • پنجشنبه 30 تير 1390
  • چهارشنبه 29 تير 1390
  • سه شنبه 28 تير 1390
  • دوشنبه 27 تير 1390
  • يکشنبه 26 تير 1390
  • شنبه 25 تير 1390
  • جمعه 24 تير 1390
  • پنجشنبه 23 تير 1390
  • چهارشنبه 22 تير 1390
  • سه شنبه 21 تير 1390
  • يکشنبه 19 تير 1390
  • چهارشنبه 15 تير 1390
  • سه شنبه 14 تير 1390
  • دوشنبه 13 تير 1390
  • شنبه 11 تير 1390
  • جمعه 10 تير 1390
  • جمعه 6 خرداد 1390
  • دوشنبه 12 ارديبهشت 1390
  • يکشنبه 11 ارديبهشت 1390
  • شنبه 10 ارديبهشت 1390
  • جمعه 9 ارديبهشت 1390
  • سه شنبه 6 ارديبهشت 1390
  • دوشنبه 5 ارديبهشت 1390
  • يکشنبه 4 ارديبهشت 1390
  • جمعه 2 ارديبهشت 1390
  • پنجشنبه 1 ارديبهشت 1390
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 4044
  • کل نظرات : 6
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 29
  • آی پی امروز : 19
  • آی پی دیروز : 48
  • بازدید امروز : 55
  • باردید دیروز : 184
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 846
  • بازدید ماه : 2,868
  • بازدید سال : 20,254
  • بازدید کلی : 732,295
  • کدهای اختصاصی
    تبليغات X